Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η καπηλεία του Μακεδονικού ονόματος εμπεριέχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ για τα Σκόπια

ίΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ!

ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΠΕΛΛΑ»

ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ «ΠΕΛΛΑ» ΟΡΓΩΝΕ ΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με γραπτή καταγγελία του Νομαρχιακού Συμβούλου Πέλλας κ. Τσιρανίδη Χρήστου προς το οικείο Νομαρχιακό Συμβούλιο, σκοπιανικό φορτηγό διεθνών μεταφορών κυκλοφορούσε στη Μακεδονία μας, έχοντας στην πίσω πόρτα του διαφήμιση προϊόντος με την προκλητική ονομασία «ΚΑΦΕΣ ΠΕΛΛΑ»!

Κατόπιν έρευνας του ιδίου, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω προϊόν πωλείται πράγματι στα Σκόπια και από διαδικτυακό μάλιστα Σούπερ Μάρκετ! www.doma.com.mk/artikal.aspx?ArtikalID=7594!

Ο ευαισθητοποιημένος Νομαρχιακός Σύμβουλος, θεωρεί και δικαίως «ότι το προϊόν αυτό προσβάλει την Ελληνική Ιστορία καθώς και τον νομό μας διότι η ΦΥΡΟV δεν έχει καμία σχέση με την ονομασία “ΠΕΛΛΑ”. Η Πέλλα είναι μία. Η πρωτεύουσα του μακεδονικού κράτους του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Και είναι Ελληνική. Πιστεύω επίσης ότι υπάρχουν και οικονομικές επιπτώσεις διότι ο νομός μας έχει νόμιμα προϊόντα με την ονομασία «ΠΕΛΛΑ» και είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει γιατί μπορεί να θιχθούν οικονομικά Ελληνικές επιχειρήσεις.

Προτείνω να ερευνήσει το θέμα η Νομαρχία, προστατεύοντας τους πολίτες του νομού Πέλλας και προασπίζοντας τα συμφέροντά τους. Να ενημερωθούν άμεσα τα υπουργεία Εμπορίου και Εξωτερικών και το Εμπορικό Επιμελητήριο Ελλάδος» καταλήγει ο κ. Τσιρανίδης στην καταγγελία του, που πρέπει επιτέλους να αφυπνίσει τη μακαρίως κοιμωμένη Κυβέρνηση, η οποία συνεχίζει στο παρασκήνιο να διαπραγματεύεται το όνομα «Μακεδονία», ώστε να μπορούν αύριο οι Σκοπιανοί να το χρησιμοποιούν και επισήμως, προσκαλώντας τους Έλληνες για διακοπές στη …«Μακεδονία», όπου θα μπορούν ανάμεσα σε άλλα, να απολαύσουν και τον «Καφέ Πέλλα»!

Τον προκλητικό καφέ της Σκοπιανικής Προπαγάνδας!

Σημείωση Μ.Η.Μ .
Προσθέστε εδώ τα Μακεδονικά κρασιά, τις Μακεδονικές τοπικές σπεσιαλιτέ, αλαντικά, τυριά, τσιμέντα, αθλητικές εκδηλώσεις, τουρισμό και δη θρησκευτικό και αρχαιομακεδονικό τουρισμό, και κάθε άλλου είδους προϊόντος που δένεται με την Μακεδονία και το όνομά της και αμέσως καταλαβαίνουμε γιατί οι Σκοπιανοί επιμένουν στην κάλπικη ψευδωνυμία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου