Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Tα βρήκαν Μπόλαρης-ΠΑΣΟΚ

17 Οκτ 2010



Δυνατές μεταγραφές της τελευταίας στιγμής στην ομάδα Μπόλαρη

Ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μέτωπο Ανάπτυξης» με τα ονόματα δύο ακόμη περιφερειακών συμβούλων.


Την επίσημη υποψηφιότητα του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης» κατέθεσε το πρωί στο Πρωτοδικείο...
 Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μάρκος Μπόλαρης. Τον κ. Μπόλαρη συνόδευσαν οι κ.κ. Πινακίδης, νομικός σύμβουλος του συνδυασμού, Γιώργος Πασχαλίδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ο κ. Μάρκος Μπόλαρης κατέθεσε και τα ονόματα των δύο ακόμη περιφερειακών συμβούλων Θεσσαλονίκης με τα οποία ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Τα ονόματα είναι τα εξής:

Βασίλης Θωμαϊδης – επιχειρηματίας – πρώην πρόεδρος του ΣΕΒΕ
Παντελής Κουκουλεκίδης- γραμματέας ΠΑΣΟΚ Β’ Θεσσαλονίκης – νομαρχιακός σύμβουλος

Ο κ. Μπόλαρης καλωσορίζοντας τους δύο υποψηφίους στο συνδυασμό «Μέτωπο Ανάπτυξης», δήλωσε: «είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο ο επί δύο θητείες πρόεδρος του ΣΕΒΕ. Ο Βασίλης Θωμαίδης είναι προσωπικότητα του επιχειρηματικού χώρου που έχει προσφέρει καθοριστικά στον τομέα των επιχειρήσεων και των εξαγωγών, προωθώντας την εξωστρεφή ποιοτική ανταγωνιστικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της Μακεδονίας».

Αναφερόμενος στον κ. Παντελή Κουκουλεκίδη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε: «Χαιρετίζω τη συμμετοχή του Παντελή Κουκουλεκίδη, ενός έμπειρου στελέχους τόσο στον κομματικό τομέα, όσο και στον τομέα της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Ο Παντελής τα προηγούμενα χρόνια έδωσε πολλές μάχες στην νομαρχία υπέρ του πολίτη και του περιβάλλοντος στο νομό Θεσσαλονίκης. Με τη συμμετοχή του το ψηφοδέλτιο ισχυροποιείται και σηματοδοτεί την πορεία της νίκης».

Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της δράσης του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Θεσσαλονίκης, εν’ όψη των επερχόμενων εκλογών, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης, με τους γραμματείς του ΠΑΣΟΚ, κ. κ. Χρήστο Παπαστεργίου και Παντελή Κουκουλεκίδη.

Στη συζήτηση τονίστηκαν τα μηνύματα που καταγράφονται καθημερινά, τα οποία είναι η ανάγκη των πολιτών για αλλαγή και η θετική αποδοχή των θέσεων του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης». Αυτές τις διαπιστώσεις σηματοδοτεί άλλωστε και η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Θωμαϊδη, μέχρι πρότινος προέδρου του ΣΕΒΕ, ως περιφερειακού συμβούλου στο νομό Θεσσαλονίκης.

Εκτιμήθηκε επίσης ότι η εικόνα πανικού που «βγάζει» με τις δηλώσεις και τις κινήσεις του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, οφείλεται στην αυξημένη αποδοχή από πλευράς των πολιτών, της πολιτικής και αυτοδιοικητικής πρότασης του «Μετώπου Ανάπτυξης».

Στο πλαίσιο της συστράτευσης όλων των δυνάμεων στις πιο αποτελεσματικές θέσεις ευθύνης, αποφασίστηκε η συμμετοχή του Παντελή Κουκουλεκίδη στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ως περιφερειακού συμβούλου Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Παπαστεργίου αναλαμβάνει επικεφαλής εκλογικής επιτροπής για το νομό Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου