Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δυό ποτάμια, δυό Κυριακές και ένα δυνατός Βαρδάρης!


Το τελικό μήνυμα στις 14 του Νοέμβρη from Μάρκος Μπόλαρης on Vimeo.

Γιά να το πούμε και πιό ωμά...δυό ποτάμια  χρειάστηκε ο Ηρακλής γιά να καθαρίσει την κόπρο από τους σταύλους του Αυγεία...
Η Καμόρα δεν πρόκειται να παρατήσει το φέουδό της αμαχητί..

Τον Μπόλαρη τον έστειλε το κόμμα του γιά να σφαγεί, τρέμοντας τον μεγαλονονό της Σαλονίκης. Ο Μάρκος όμως δεν είναι αρνάκι γάλακτος, πήρε μαχαίρι Κρητικό και κάμες ποντιακές (Πασχαλίδης κ.ά.) και έπιασε στο κυνήγι Διονύση και Πανίκαρο που τρέχουν και δεν φτάνουν.
Όνειρο απατηλό αποδείχτηκε ο περίπατος της πρώτης Κυριακής για την συμμορία. Το πρώτο βόλι έπιασε τον στόχο του!

Δυό Κυριακές θα χρειαστούν, και κινητοποίηση των αδρανών δυνάμεων υγιών πολιτών που βλέπουν πλέον την προοπτική του ΚΑΚΟΗΘΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ της Θεσσαλονικης (αυτού που κατάντησε την νύμφη του Θερμαϊκού μιά πόρνη βιζιτού σε άντρο Πανικοδιονυσιακών οργίων λαμόγιας διαφθοράς) να εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία. Αναγκαστικά θα βγούν από το χαβαλέ και το "δεν με αφορά ποιός θα βγεί εμένα" καβούκι τους και θα πιάσουν και αυτοί από ένα φτυάρι και από ένα κουβά με γάργαρο νερό να καθαρίσει ο τόπος!

Ένας Βαρδάρης δυνατός, ένα κίνημα αερικό με μιά βοή υπόκοφη αλλά με πείσμα και οργή που να καθαρίσει μιά και καλή το μαύρο σύνεφο, την βαριά ομίχλη που καλύπτει και αποπνίγει οκτώ χρόνια τώρα την δυνητικά πιό παραγωγική περιφέρεια της χώρας αυτής, να ανασάνει η Βόρειος Ελλάδα από την μπόχα, φρέσκος αέρας να μπεί στα πνευμόνια μας, να δούμε ήλιο, να δουμε μέλλον, να νιώσουν ελπίδα τα παιδιά μας!

ΥΓ Η φωτογραφία του Θερμαϊκού Κολποβούρκου είναι από το ιστολόγιο
http://ilovethessaloniki.blogspot.com/2008/04/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου