Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Μπόλαρης: ο Περιφερειάρχης Ψωμιάδης εκφραστής των πρακτικών που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκωπία

Σκ...ά τα κάναμε Πάντσο! Εμένα με πήραν είδηση νωρίς...Εσύ όσο μπορείς συνέχισε...
Δηλώσεις, όπως αυτές που διατυπώθηκαν πρόσφατα με ευκαιρία τις κινητοποιήσεις των αγροτών από τον Περιφερειάρχη κ. Π. Ψωμιάδη, αποκαλύπτουν έλλειψη επίγνωσης των πραγματικών προβλημάτων της αγροτικής παραγωγής, κινούνται στη καταστροφική λογική «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά» ! Συνάδουν σε μια θλιβερή πολιτική που με τις πρακτικές της οδήγησε τη χώρα σε χρεοκοπία.
Ούτε μπορούν να αποτελούν άλλοθι, για να παραμερίσουν την πραγματική διάσταση του προβλήματος της αγροτικής παραγωγής, οι υπερβάλλουσες ενέργειες στον Προμαχώνα. Είναι σαφές πώς άλλο ανοιχτά τα σύνορα στον Προμαχώνα για την εξασφάλιση της ελεύθερης διακίνησης ανθρώπων , οχημάτων, αγαθών , άλλο η διαμαρτυρία των αγροτών με νόμιμη παράταξη των οχημάτων εκατέρωθεν του δρόμου κι άλλο οι υπερβολές με συλλήψεις και χειροπέδες.
Το κρίσιμο σήμερα για τους αγρότες και την περιφέρεια της χώρας είναι ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παρεμβαίνει με σχέδιο για την αγροτική παραγωγή , εστιάζεται στην υλοποίηση τολμηρών μεταρρυθμίσεων στον τομέα της αγροδιατροφής και απευθύνεται στο νέο αγροτικό κόσμο, που με την επαγγελματική του κατάρτιση και κοινωνική του καταξίωση θα ανταποκριθεί στις επιτακτικές προκλήσεις του σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου