Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Προφυλακίζονται οι τρεις επίορκοι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ

Προφυλακίζονται  οι τρεις επίορκοι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ
Καμαρώστε τους!


20.05.2011
Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ που κατηγορούνται ότι ζήτησαν 1.000 ευρώ από ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στο Αιγάλεω για να μην του βεβαιώσουν φορολογικές παραβάσεις. Και οι τρεις μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Ο ένας από τους κατηγορούμενους, απολογούμενος παραδέχτηκε το χρηματισμό τους από τον επιχειρηματία, ενώ αντίθετα οι υπόλοιποι δύο αρνήθηκαν τα πάντα, κάνοντας λόγο για πλεκτάνη σε βάρος τους.
Απαντώντας στις ερωτήσεις του ανακριτή, υποστήριξαν πως ο επιχειρηματίας ήταν αυτός που έβαλε τα χρήματα στο σακάκι τού ενός εξ' αυτών προκειμένου να τους ενοχοποιήσει μετά τις φορολογικές παραβάσεις που είχαν διαπιστωθεί στο βουλκανιζατέρ και το πρόστιμο που του είχαν επιβάλει.
Στόχος του επιχειρηματία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των δύο υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, ήταν να καταφέρει να εξασφαλίσει την ασυλία που προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για όσους αποκαλύπτουν αξιόποινες πράξεις των αρμοδίων οργάνων.
Στο πλευρό των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ βρέθηκαν πάντως το πρωί, πολλοί συνάδελφοι τους που περίμεναν έξω από το ανακριτικό γραφείο για να τους συμπαρασταθούν.!!!
ΠΗΓΗ: ΝΕΤ

Έτσι μπράβο, οι συνάδελφοι να τρέχουν πάντα να συμπαρίστανται στα επίορκα ραμολιμέντα που βοήθησαν με την απιστία τους να κατρακυλίσει η Ελλάδα στο χάλι που είναι! Δέν είναι μόνον τα αλόγιστα έξοδα άλλωστε, αλλά και η ακράτητη διαφθορά του φορολογικού κατεστημένου που αντί να μαζεύει φορολογιτέα ύλη πάντα εκβίαζε τους φοροφυγούντες (ΚΑΙ ΜΗ) επιχειρηματίες  ώστε να τσεπώσουν με ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ στα πρόστιμα, το χρήμα οι ίδιοι! ΄Ας μήν φωνασκεί λοιπόν ο κύριος περιφεριάρχης Κ. Μακεδονίας πώς μόνον αυτός την πλήρωσε την νύφη της λαμογιάς του...κάτι δείχνει να κινείται, επιτέλους στο λαδωμένο Βασίλειο της Διαφθορίας, όπου οι νόμοι δεν υπάρχουν γιά να τηρούνται αλλά γιά να δημιουργούν εμπόδια στην που μόνον με μέσον και με μίζα προσπερνούνται!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου