Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Κράτη καί παραΚράτη

Η Βίλλα του πρώην Υπουργού Αμύνης κ. Γιάννου Παπαντωνίου στην Ύδρα.
Με ολόκληρη την γκάμα των ισραηλινών όπλων που μπορούν να διατεθούν στην Ελλάδα, με απευθείας αγορά ή συμπαραγωγή, καταφθάνει σήμερα στην Αθήνα ο υπουργός Aμυνας του Ισραήλ, Ε. Μπάρακ. Και τι δεν διαθέτει το οπλοστάσιο του Ισραήλ. Από «έξυπνα όπλα» για τα μαχητικά αεροσκάφη και βλήματα για αναχαιτίσεις πυραύλων μέχρι συστήματα αυτοάμυνας για άρματα και αυτοκινούμενα συστήματα επιτήρησης, αναγνώρισης και συλλογής πληροφοριών. Μέχρι και... ρομπότ έχουν φτιάξει οι Ισραηλινοί! Συστήματα αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών και μη επανδρωμένα αυτόνομα οχήματα ανεφοδιασμού REX, που μπορούν να μεταφέρουν εφόδια στην πρώτη γραμμή.
Οταν οι Ισραηλινοί έφτιαχναν κράτος και αμυντική βιομηχανία, εδώ στην Ελλάδα οι χειριστές των Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων, αντί να τα κατευθύνουν στην έρευνα και την τεχνολογία, τα...επένδυαν σε βίλες και σκάφη αναψυχής.
Και τώρα σφυρίζουν αδιάφορα μέσα στα αυτιά των εισαγγελέων...

http://www.ethnos.gr/summary.asp?catid=23141

Αλλού λοιπόν τα υποκριτικά ουρλιαχτά κάποιων παραπλανητών γιά τους Εβραίους...άς κάνουμε εμείς σωστά την δουλειά μας καί κανείς δεν μας φταίει! Πχ. Εάν τώρα που το Ισραήλ μας προτείνει συμπαραγωγή, ποιός θα φταίει εάν οι δικοί μας κόπροι του ΥΠΕΘΑ επιλέξουν την πεπατημένη της άμεσης εξαγοράς (Η συμπαραγωγή δεν δίνει μιζες!)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου