Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Πάνω από 200.000 οι συμμετοχείς στις εκλογές του ΠαΣοΚ

Πάνω από 200.000 οι συμμετοχείς στις εκλογές του ΠαΣοΚ
Με τις προγνώσεις να μιλούν για συμμετοχή η οποία θα ξεπεράσει τις 200.000 ψήφους και δύο παρατάσεις στη λήξη της ψηφοφορίας εξαιτίας της αυξημένης προσέλευσης του κόσμου, στο επιτελείο του κ. Ευ. Βενιζέλου έχουν κάθε λόγο να είναι πολύ ικανοποιημένοι. Η βάση του κόμματος, προσήλθε στην κάλπη, μεταδίδιδονας ηχηρό μήνυμα για την αναγέννηση της παράταξης, παρασύροντας έναν αργοκίνητο κομματικό μηχανισμό αλλά και στελέχη του κόμματος τα οποία είτε έκαναν λευκή απεργία είτε προπαγάνδιζαν την αποχή. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι σε ορισμένα εκλογικά κέντρα διακινήθηκαν φυλλάδια από την «Ομάδα για την ανασυγκρότηση του ΠαΣοΚ» -την οποία δεν γνωρίζει κανένας- που καλούσαν τους ψηφοφόρους σε αποχή «για να βρει ο Βενιζέλος έρημα τα γραφεία του ΠαΣοΚ».

Μεγάλη προσέλευση δεν είχαν μόνο τα εκλογικά κέντρα στην Ελλάδα αλλά και στον απόδημο ελληνισμό, όπου ειδικά στην Αυστραλία η προσέλευση ξεπέρασε κατά πολύ τα εγγεγραμμένα μέλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τους διαγραφέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ ψήφισαν για την ανάδειξη νέου προέδρου οι: Βάσω Παπανδρέου, Μιλένα Αποστολάκη, Χρ. Κατσούρας, Θ. Παραστατίδης, Γ. Λιάνης, Θ. Ρομπόπουλος, Χρύσα Αράπογλου, Αλ. Αθανασιάδης, Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου, Αργύρης Λαφαζάνης και Δημήτρης Βαρβαρήγος και άλλοι.

Επίσης, στην ψηφοφορία συμμετείχε και ο κ. Χρ. Βερελής.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=449247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου