Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Δηλώσεις Ψωμιάδη γιά την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη την $ΠΑΤΡΙΔΑ$ του καί το μνημόνιο

Ψωμιάδης:"Κάποτε πέθαιναν για την πατρίδα, τώρα πεθαίνουν την πατρίδα"

Κατέβηκαν από την εξέδρα και παρακολούθησαν την παρέλαση από το δρόμο οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά από συμφωνία μεταξύ τους, ως μια συμβολική κίνηση ένδειξης σεβασμού προς την παρελαύνουσα νεολαία. Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Κάποτε οι 300 πέθαναν για την πατρίδα. Σήμερα, κλώνοι, υπηρέτες, δούλοι και προσκυνητές πεθαίνουν την πατρίδα και τον ελληνικό λαό. Είναι ντροπή για την κυβέρνηση να εκπροσωπείται από τον -κατά τα άλλα αγαπητό και φίλο- Υφυπουργό Υγείας κ. Βαρτζόπουλο και μάλιστα όταν η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της. Θα περίμενα να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση ο πάντα πληθωρικός και μνημονιακός Αντιπρόεδρος Θ. Πάγκαλος, ο οποίος μας κάνει την τιμή και αποχωρεί από την κεντρική πολιτική σκηνή». Σε ερώτηση για τα απίστευτα αστυνομικά μέτρα, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: «Ούτε επί επταετίας δεν λαμβάνονταν τέτοια μέτρα. Παρέλαση χωρίς λαό δεν είναι παρέλαση». 
http://taxalia.blogspot.com/2012/03/blog-post_9929.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FnJOIs+%28TaXalia%3A+Macedonia%27s+Nr.1+blog%29
Tάδε έφη Ζορό... 
Εμείς θα προτιμήσουμε να πούμε το εξής:
Μιά του ΚΛΕΦΤΗ δυό του ΚΛΕΦΤΗ...η λαμογιά καί η γύμνια του βασιλιά δεν κρύβονται πλέον. 
Ο λαός τα παχιά λόγια γιά πατρίδες καί θρησκείες όταν αυτά χρησιμοποιούνται σαν φύλα συκής γιά τη κάλυψη της απέραντης διαφθοράς καί την εγκληματική διαχείρηση των κοινών από κοινούς απατεώνες (γιά τέτοιους μιλάμε, καί πρίν διανοηθεί να κάνει μύνηση ο κ. τέως Νομάρχης καί καθαιρεθείς Περιφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, άς ετοιμάσει το ΠΟΘΕΝ έσχες του, γιατί με τον μισθό του Νομάρχη ούτε περιουσίες στο Πανόραμα καί παχυλοί λογαριασμοί δικαιολογούνται ούτε Βατοπεδινά οικόπεδα σε τιμή κοψοχρονιάς εξασφαλίζονται. Ούτε να μας πεί πως συσώρευσε τα εκατομύριά του πρίν να ασχοληθεί με την πολιτική, από τότε πού ήταν πλασέ βιβλίων...το κουτόχορτο μας τέλειωσε), ο λαός λοιπόν τα παχιά τα πατριδοκάπηλα λόγια από ένα σημαίο καί πέρα τα γράφει όπου μελάνη σινική δεν πιάνει πλέον. 
'Ολοι ανά την επικράτεια έχουν δεί στην τηλεόραση  τον "φαιδρό" Ζορό. Ελάχιστοι γνωρίζουν πως πίσω από το προσωπείο του "καραγκιόζη Νομάρχη" δρούσε ο πολύ στυγνός πάδρε πατρόνε της Νομαρχιακής κόζα νόστρα που λυμαίνονταν πουλώντας προστασία καί καταλήστευε το ιδιωτικό φέουδο, την Νομαρχία Θεσσαλονίκης. Προστασία από την Εφορία, την Πολεοδομία, τις Νομαρχιακές υπηρεσίες γενικά. ¨οτι πρόβλημα έχετε, ο καλός κύριος Νομάρχης σας το έλυνε ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ!
Τα "45άρια" εργολαβικά πάρτυ διαφθοράς καί καί το όργιο οικογενειακής καταλήστευσης του δημόσιου χρήματος μέσω "προστασίας" πού έφεραν την Θεσσαλονίκη καί την Ελλάδα ολόκληρη στο χείλος του γκρεμού καί την διεθνή απαξίωση δεν δικαιολογούν κανέναν από τους ποινικά και ηθικά κολάσιμους φαύλους πολιτικάντες του πρόσφατου χθές (καί μέσω Διονύση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ακόμη καί σήμερα) να το παίζουν "αντιμνημονιακοί". Οι ΠΑΤΡΙΔοκαπηλεία μέχρις ενός σημαίου μπορεί να περάσει.
Το μαφιόζικο παρελθόν τους δεν μπορεί να το καλύψει καμιά μάσκα του Ζορό, ούτε να το ξεπλύνει λαϊκή mascara από γιαούρτι Δορκάδος. 
Τώρα που οι εισαγγελικές αρχές κλείνουν τον ποινικό κλειό καί το Ψωμιαδαίϊκο ετοιμάζει τις βαλίτσες του γιά πολυετή τουρισμό στο ποινικό κατάστημα της Νιγρίτας, ο τέως καί καθαιρεθείς,  αντί να κρυφτεί σε βαθύ πηγάδι λησμονιάς, πίσω από την αυλαία της αιδούς, κάνει τα ιερά καί όσια σημαία ευκαιρίας και με παντιέρα την ΠΑΤΡΙΔΑ την κομματική πιστεύει πως σαν αρχηγός κομματικός πλέον θα αποκτήσει  ασυλία καί θα απαλλαχτεί. Ένα καλό που έχει η μεταμνημονιακή Ελλάδα, άν μή τι άλλο, είναι πως ο κάθε ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ πάει τελικά στον πάγκο του...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου