Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Προβληματισμός και φόβος για την επόμενη μέρα, για την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου

Προσκλητήριο προς τους πολίτες απευθύνει το ΠΑΣΟΚ 

Σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο ο Μάρκος Μπόλαρης

Μάρκος Μπόλαρης
Με ψύχραιμη φωνή και υπεύθυνη στάση ανασυντάσσει τις δυνάμεις του το ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν ευρύτερη εκπροσώπησή του στη νέα βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Στελέχη, υποψήφιοι βουλευτές και επιτροπή εκλογικού αγώνα συνεχίζουν τον αγώνα προς τις νέες κάλπες, με ξεκάθαρες προτάσεις και δίχως λαϊκίστικες κορώνες.

Για την καλύτερη οργάνωση του προεκλογικού αγώνα, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Έβρο ο Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος πραγματοποίησε συναντήσεις και επαφές σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο. Και στις δύο περιπτώσεις, η παρουσία στελεχών ήταν μαζική και ο διάλογος κράτησε για ώρες. Ο κ. Μπόλαρης μετέφερε τα βασικά σημεία του πολιτικού σχεδιασμού και ανέλυσε τα έξι σημεία που προτείνει το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος για έξοδο από το μνημόνιο. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και απόφαση για συστράτευση όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης στο δρόμο προς τις εκλογές, προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να επανακάμψει, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη. Στον αγώνα αυτόν, το παρόν δίνουν και οι υποψήφιοι βουλευτές, οι οποίοι θα έχουν κοινή παρουσία στην προσπάθεια, αφού η μάχη του σταυρού τελείωσε.

«Θα είμαστε όλοι παρόντες στη μάχη που δίνει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αποτελεί τη μοναδική δύναμη σταθερότητας και υπεύθυνης στάσης για τη σωτηρία του τόπου», σχολιάζει στη «ΓΝΩΜΗ» ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Ράσιος.
«Και στις δύο εκδηλώσεις, σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο, κοινός τόπος όλων των συμμετεχόντων είναι η πρόσκληση που πρέπει να απευθύνουμε προς όλους τους πολίτες, προκειμένου να στηρίξουν τη δημοκρατική παράταξη. Να μη γυρίσουμε στα χρόνια του εθνικού διχασμού που ευαγγελίζεται τόσο ο κ. Σαμαράς, αλλά να προσπαθήσουμε να έχουμε μία σταθερή κυβέρνηση στη χώρα, κεντροαριστερής κατεύθυνσης, για να πετύχουμε το σταθερό πολιτικό περιβάλλον που θα εξασφαλίσει την παρουσία μας στην Ευρωζώνη. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καλύτερους όρους για την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας. Είναι ένα γενικό προσκλητήριο προς όλους, για την στήριξη αυτής της προσπάθειας. Στόχος μας η ισχυρή κυβερνητική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ, που αποτελεί την πιο ψύχραιμη και οργανωμένη φωνή, με σχέδιο κι εμπειρία».

Σύμφωνα με τον κ. Ράσιο, στις τάξεις των πολιτών του Έβρου επικρατεί προβληματισμός και φόβος για την επόμενη μέρα, με το κλίμα να αλλάζει υπέρ του ΠΑΣΟΚ από τους ψύχραιμους, σκεπτόμενους και έμπειρους πολιτικά.

«Ο μέσος ψηφοφόρος που εκδήλωσε την οργή του και τιμώρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, προβαίνοντας σε παρορμητικές επιλογές, δεν θα ενισχύσει πάλι εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που όταν πήραν την ευθύνη, απέδειξαν ότι είναι ανέτοιμοι να προτείνουν λύσεις. Στη δύσκολη κατάσταση και συγκυρία που βρισκόμαστε, πρέπει να είμαστε ενωμένοι στον κοινό αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου