Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Έγκλημα και προπαγάνδα - όταν οι όροι αντιστρέφονται


Συνελήφθη 63χρονος για ασέλγεια σε βάρος 9χρονης
TΗΙS ΙS NOT News: όταν ελληνόφωνο ανθρωπόμορφο τέρας ασελγεί σε 6 χρονο κοριτσάκι (επισκέπτρια από την Βουλγαρία) επί 3 χρόνια, αυτό σεν είναι νέο...πέφτει ΜΟΥΓΓΑ στην ΣΤΡΟΥΓΓΑ με τα ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ! Δέν κολλάει στην όλη προπαγάνδα της ομαδικής ψύχωσης καί κοινωνιοπαραλυτικού τρόμου μέσα στον οποίο η μόνη λύση που προβάλετα (μέσα από κόκκινα  σύνεφα) είναι ένα μαύρο φως που σχηματίζει την γιαλαντζί μαιανδροσβάστιγκα του Αδόλφου Μιχαλολιάκου. Νεο πρωτοσέλιδο θα ήταν εάν το Hellenic Ρevenge καί παρεμφερή Ναζιστικά μπλόγ μπορούσαν να γράφουν πως  ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ 63ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 9ΧΡΟΝΗ! Τότε...μάλιστα!
Δέν θέλω κάν να σκέφτομαι τι θα γράφουν οι αντίστοιχοι γλομποκέφαλοι από την άλλη πλευρά των συνόρων για τους Έλληνες, που όπως καί ο δράκος της Πάρου, πού έγινε παντιέρα καί σύμβολο των Πακιστανών καί των λαθρομεταναστών γενικά, έτσι κι αυτός θα παρουσιάζεται από τους Βούλγαρους Ναζί πως εκπροσωπεί ΟΛΟΣ ΕΜΑΣ τους "απλυτους" υπανθρώπους παιδεραστές Έλληνες που κακοποιούμε αγνές Σλαβικές βέστες. Καί εάν το γεγονός γινόταν όχι στην Καβάλα αλλά στο Μόναχο, από δικό μας οικονομικό μετανάστη εκεί, και με το ανθελληνικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Γερμανία πρόσφατα...άσε, δεν συνεχίζω...τα μαχαίρια των Γερμανών καμμαράντ του Χρυσαυγουλίτικου Ναζισμού έχουν ήδη ακονιστεί..."εναντίον όλων"...καί πιό συγκεκριμέναΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!!!
Μιλτιάδης Η. Μπ.
To άρθρο:
Ο 63χρονος ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού από την ηλικία των 6 ετών, χωρίς ποτέ η 9χρονη να το εκμυστηρευτεί σε κανέναν
17 Αυγ 2012 
Picture 0 for Συνελήφθη 63χρονος για ασέλγεια σε βάρος 9χρονης
Έναν 63χρονο συνέλαβαν οι αρχές στην Καβάλα, μετά την καταγγελία ανήλικου κοριτσιού ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά για τρία χρόνια.

Η 9χρονη, εγγονή της καταγόμενης από τη Βουλγαρία συζύγου του συλληφθέντα, χθες το πρωί, με τη συνοδεία της θείας της μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον 63χρονο.

Η ανήλικη, η οποία ζούσε στη Βουλγαρία με τη μητέρα της, επισκεπτόταν τακτικά τη γιαγιά της, η οποία και ζούσε τα τελευταία χρόνια με τον 63χρονο στην κοινότητα Λυδίας του Δήμου Καβάλας.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας Κώστας Σιμούδης, η μικρή, με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, αποκάλυψε ότι ο 63χρονος ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 6 ετών, χωρίς ποτέ η ίδια να το εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν έντυπο πορνογραφικό υλικό, ενώ εντός της ημέρας η ανήλικη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου