Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ο λαός απαιτεί ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ καί ΤΟΝ ΣΙΩΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!

Και ο Φόν Μιχαλολιάκος, αφουγκραζόμενος φωνή λαού και οργή θεού, επαναφέρει τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ  ΑΡΓΟΣΧΟΛΟ, το σύμβολο της ροπαλοφόρου ανεργίας, τον Νικήτα Σιώη πίσω στην ΒΟΥΛΗ!

Διαβάζουμε: "Όχι στην εφεδρεία, ναι στην παραγωγική εργασία - Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 

Το μέτρο της εφεδρείας είναι η τελική κατάληξη ενός ξεπεσμένου δημοσίου τομέα που βασίστηκε στην αργομισθία και την αναξιοκρατία. Όχι στην εφεδρεία, ναι στην παραγωγική εργασία.Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου"

O Νικήτας Σιώης είναι ένα αγράμματο παλικάρι, ένας άνεργος οικοδόμος από χωριό του Σιδηροκάστρου Σερρών. Η μάνα του τον ξέρει καί πέντε έξι φίλοι και άλλοι τόσοι χωριανοί. Μέσα στο μπάχαλο των εκλογών του 2012, κάποιοι απελπισμένοι και αγανακτισμένοι βγάλαν το ανθρώπινο μηδενικό από την αφάνεια καί τον ψήφισαν γιά βουλευτή Σερρών με τα χρώματα του Ναζισμού. 
Σε κάποια φάση, η κόρη του Μιχαλολιάκου πάτησε πόδι καί απαίτησε από τον μπαμπά-Fürrer να παραιτήσει τον Νικήτα Σιώη ώστε να βγεί βουλευτής στην θέση του ο γκόμενός της, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, γέννημα θρέμμα Πειραιά, που ανάθεμα άν γνώριζε προς τα πού πέφτει ο Νομός Σερρών πριν οριστεί Γκαουλάιτερ Σερρών καί Νιγρίτης από τον Αρχηγό. Ο Αρτέμης εκτός απο επίσημος επιβήτωρ της Μιχαλολιακούλας είναι γνωστός καί σαν δημιουργός του συγκροτήματος POGROM με πιό γνωστό το λαϊκό άσμα "θα κάψω την Βουλή!" (καί πώς να την κάψεις την γαμημένη όταν δεν είσαι μέσα...Έ!, μά την τύχη μου...όλα τα πρόβλεψε ο ΑΡΧΗΓΟΣ!). Ο Σιώης λοιπόν παραιτήθηκε άρον άρον και συνοπτικά προφασιζόμενος "ανειλλημένων υποχρεώσεων", παρ΄ότι άνεργος και αργόσχολος ών. 
Γνωστά αυτά.  
Έλα όμως που όταν κάνεις τα κέφια του αρχηγού, που κάνει τα κέφια της κόρης του, όλο καί κάποιο κόκκαλο θα μείνει γιά να γλείψεις κι εσυ!...
Ανάμεσα στα ονόματα των αγραμμάτων καί ανικάνων λούμπεν στοιχείων που τσουβάλιασε ο δημαγωγικόπτερος των δημαγωγών, αυτός που κατακεραύνωσε δυό μόλις μέρες πρίν την κατάπτωση "ενός ξεπεσμένου δημοσίου τομέα που βασίστηκε στην αργομισθία και την αναξιοκρατία", ποιόν βλέπουμε να ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ σε ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ στο γραφείο του του Προέδρου της πέμπτης κατά σειρά δυνάμεως "Κ.Ο. Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"  ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, μετά από πρόσκληση του Ν. Μιχαλολιάκου...; Ποιός άλλος, ο Νικήτας Σιώης! Μαζί με άλλα εξ΄ ίσου ανίκανα ροπαλοφόρα κούτσουρα του τραμπουκικού επιπέδου ενός Απόστολου Γκλέτσου, Ανδρόνικου Σίμου, και Γεώργιου Μισιάκου...
Έτσι να σας χαρώ...η Δημοκρατία δεν μας κάνει...ο εθνικιστής που σέβεται τον εαυτό του αποζητά την ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ! 
Οι ΑΡΙΣΤΟΙ λοιπόν, ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! Τα λούμπεν κατακάθια, τα τούβλα, οι αστοιχείωτοι φουσκωτοί της νύχτας, οι μαφιόζοι  καί οι προστάτες των μπάρ, βγήκαν στο φώς της μέρας!

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ; Έ λοιπόν, φάτε την αξιοκρατία του Ναζισμού κατάμουτρα.  


Η μαγιά ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
Ο Ζιώης χρυσοπληρωμένος υπάλληλος στην Βουλή! Ο Αρτέμης, ο Καιάδας καί ο Κασιδιάρης με κρατικό αυτοκίνητο και φρουρά! 

Ποντίκια βγήτε από τις τρύπες σας... καί πέστε πάνω στο τυρί! 

Ernst Röhm
Άξιος ο μισθός του ροπαλοφόρου τραμπουκισμού στους δρόμους καί τις πλατείες! Παρατήστε αλητόμουτρα τις κλεμμένες μηχανές σας, σταματήστε να ληστεύετε τράπεζες, οι τράπεζες θα σας πληρώνουν τώρα, ή μάλλον οι τραπεζίτες...βάλτε τα λεπίδια στην κωλοτσέπη, γίναμε πολλοί, έχουμε άλλους από πίσω με ρόπαλα, σουγιάδες και καλάσνικωφ...πάρτε το είδηση Λεονιδείς Σπαρτιάτες μου...ΓΙΝΑΤΕ τώρα κομμάτι της λαολήρωτης ΕΞΟΥΣΙΑΣ! Με αμάξι κρατικό και οδηγό τραμπούκο της επιλογήα σας...άντε, γκαντέμηδες, που πήξατε στο τάκα τάκα τόσα χρόνια, και μαραζώσατε, και σας έμειναν τίκ συσπασμού σαν τα νευρικά σπαστικά στο πρόσωπο του Κασιδιάρη...Θα γυρίσει ο τροχός θα πηδήξει κι ο φτωχός...άντε, κοπρόσκυλα,  θα σταυρώσετε και γκόμενα επί τέλους! Ποιός την χάρη σας! ϊσως καί να μήν γίνετε τελικά όλοι αδελφάρες, σαν τον άντρακλα τον αρχηγό των Ταγμάτων Εφόδου (τον Κασιδιάρη του Χίτλερ), τον Έρνστ Ραίμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου