Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

KΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ο δολοφόνος με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ο Αμερικανός δολοφόνος των Ινδών μεταναστών καί Αμερικανών αστυνομικών στον ναό των Σιχστο Γουϊσκόνσιν των ΗΠΑ.

Νεοναζί ο 40χρονος που σκόρπισε το θάνατο στο Γουισκόνσιν

Ο Χιτλερικός Αετός κρατά Νεο-Ναζιστικό σύμβολο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (τό ίδιο Χρυσαυγίτικο σύμβολο φορά στο μπλουζάκι του ο Αμερικανός Ναζί δολοφόνος). Ο ίδιος Γερμανικός - Ναζιστικός αετός κοσμεί καί  τα πηλίκια των δολοφόνως Ες Ες, αλλά με τον κλασσικό  αγκυλωτό σταυρό. 
Εδώ βλέπουμε το πηλίκιο του αρχιδήμιου των SS,  Χίμλερ. 
Πρέπει να πιστέψουμε τις διακαείς διαψεύσεις του κ. Μιχαλολιάκου...Τί σχέση μπορεί να έχει η Χρυσή Αυγή με τον Ναζισμό;


Πάντως κάτι μου θυμίζουν αυτοί οι αετοί...στο επίσημο λάβαρο  του Τρίτου Ράϊχ, 
το λάβαρο "Αδόλφος Χίτλερ"

 Σύμφωνα με το FBI εκτιμάται οτι ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης σε τέμενος των Σιχ διατηρούσε σχέσεις με ρατσιστικές και εξτρεμιστικές ομάδες που προασπίζονται την ανωτερότητα της λευκής φυλής.

ΝεοΝαζιστικό σύμβολο του δολοφόνου
Τό ΝεοΝαζιστικό σύμβολο των Χρυσαυγιτών ιδεολογικών συγγενών του δολοφόνου
Σύμφωνα με την Τερέζα Κάρλσον, ειδική ερευνήτρια του FBI, οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για "εσωτερική τρομοκρατία" με επίκεντρο τον 40χρονο Γουέιντ Μάικλ Πέιτζ ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών αφού προηγουμένως είχε σκοτώσει έξι άτομα.

"Εξετάζουμε τους δεσμούς του με οργανώσεις που προωθούν την ανωτερότητα της λευκής φυλής", είπε η Κάρλσον, η οποία είναι επικεφαλής του FBI στο Μιλγουόκι. "Δεν γινόταν καμία έρευνα σε βάρος του πριν από τα χθεσινά γεγονότα" πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι "καμία υπηρεσία δεν είχε λόγο να πιστέψει ότι προετοίμαζε κάτι".

Αναφερόμενη στην "εσωτερική τρομοκρατία" εξήγησε ότι η υπηρεσία της ορίζει με τη φράση αυτή "τη χρήση βίας για πολιτικούς ή κοινωνικούς σκοπούς".

Αμερικανοί πυρσοφόροι ρατσιστές - ΚΚΚ καί Νεοναζί αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία.
Ελληνόφωνες  μεν  Γερμανόψυχοι δε πυρσοφόροι ρατσιστές
Η αντιρατσιστική οργάνωση Southern Poverty Law Center (SPLC) υποστηρίζει από την πλευρά της ότι ο Πέιτζ ήταν "φανατικός νεοναζιστής" και είχε ιδρύσει ένα ροκ συγκρότημα το οποίο προωθούσε την πίστη στην υπεροχή της λευκής φυλής. Όπως ανέφερε η οργάνωση αυτή, ο 40χρονος πρώην στρατιωτικός είχε ιδρύσει το 2005 το συγκρότημα End Apathy με το οποίο εμφανιζόταν σε φεστιβάλ.
Ο Καιάδας - Ναζί βουλευτής της Χρυσής Αυγής
Αριστερά - Ο Nαζί δολοφόνος του Γουϊσκόνσιν






Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η ιστοσελίδα ο Πέιτζ εικονίζεται σε μια συναυλία, με ξυρισμένο κεφάλι, αμάνικο μπλουζάκι και καλυμμένος με πάμπολλα τατουάζ. Το γκρουπ είχε και έναν ιστότοπο, με φωτογραφίες των τριών μελών του. Σε ορισμένες από αυτές εμφανίζονται να παίζουν μουσική με φόντο μια σημαία που δεν φαίνεται ολόκληρη αλλά μοιάζει με ναζιστικό λάβαρο.

Η SPLC αναπαράγει επίσης μια συνέντευξη που έδωσε ο Πέιτζ το 2010 σε έναν νεοναζιστικό ιστότοπο μουσικής, όπου εξηγεί ότι εμπνεύστηκε το όνομα του συγκροτήματός του από την επιθυμία του "να βρει ένα τρόπο για να σταματήσουν οι άνθρωποι να είναι απαθείς". Στη συνέντευξη μιλάει κυρίως για τη μουσική του και ελάχιστα για τη ζωή του--λέει μόνο ότι κατάγεται από το Κολοράντο και έχει διασχίσει τη χώρα με μοτοσικλέτα πηγαίνοντας από φεστιβάλ σε φεστιβάλ. Λέει ότι η κοινωνία είναι "άρρωστη" και "η ανθρώπινη ζωή υποβαθμίζεται από την τυραννία και την υποκρισία".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου