Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΣΧΟΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε ανωτάτη σχολή φονιάδων και μαχαιροβγαλτών τείνει να εξελιχθεί το πολιτικό μόρφωμα του Ναζισμού  εν Ελλάδι. Παιδιά που θα μπορούσαν να πάνε σε Πανεπιστήμιο ή  σε κάποια Τεχνική σχολή, και να πάρουν τα εφόδια για να σταδιοδρομήσουν σαν επιτυχημένοι πολίτες της κοινωνίας μας, με το που μπλέκουν στα γρανάζια του Ναζισμού  μαθαίνουν πως να χειρίζονται λοστό και λεπίδι και πως από άνθρωποι να μεταμορφωθούν σε υπανθρώπους. Μαθαίνουν να δέρνουν και να σφάζουν, και προτοιμάζονται γιά καριέρα παραβατικότητας, εγκλήματος και φυλακής. 
 
Πέντε νεαροί Ρεθυμνιώτες φαίνεται ότι εμπλέκονται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας πέντε Ινδών στις Αρχές Αυγούστου στο Ρέθυμνο.
Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 17χρονου δράστη, και η Ασφάλεια σχημάτισε δικόγραφία σε βάρος 4 Ρεθυμνιωτών γονέων και ανηλίκων δραστών 15χρονου και 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Η επίθεση έγινε από Ελληνες τα ξημερώματα της Πέμπτης εναντίων τεσσάρων Ινδών εργατών στο Ρέθυμνο, την ώρα που περίμεναν το λεωφορείο που θα τους πήγαινε στη δουλειά τους.
Σύμφωνα με το goodnews.gr, το περιστατικό συνέβη στις 5.30 τα ξημερώματα, στη στάση Σφακάκι στην εθνική οδό. Σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι ισχυρίζονται, την ώρα που περίμεναν μαζί με δύο ακόμη ομοεθνής τους το λεωφορείο, σταμάτησε μπροστά τους ένα αυτοκίνητο, από το οποίο κατέβηκαν τέσσερα άτομα, ελληνικής καταγωγής και τα οποία άρχισαν να κινούνται απειλητικά εναντίον τους.
Συγκεκριμένα, η τετράδα των Ελλήνων άρχισε να γρονθοκοπά τους αλλοδαπούς, ενώ ένας από αυτούς δεν δίστασε να βγάλει ακόμη και μαχαίρι με το οποίο και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, τους τέσσερις Ινδούς.

 Την υπόθεση εξιχνίασε η ασφάλεια Ρεθύμνου ενώ σχημάτισε δικογραφία και σε βάρος των γονέων δύο ανηλίκων που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Πιο συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, η περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος των αλλοδαπών υπηκόων Ινδίας.

Έπειτα από πληροφορίες, αξιολόγηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι η ανωτέρω περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας έγινε απο 5 Ρεθυμνιώτες ηλικίας 15, 17, 18 και 19 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου