Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πόντος, Μικρασία καί η δημαγωγία του Ναζισμού

Αλήτη, ΨΕΥΤΗ Μιχαλολιάκο: “Κάτω τα χέρια από Πόντο και Μικρά Ασία”*

*παρότι διαφωνώ κάθετα με τις βρισιές καί τα υποτιμητικά επίθετα  στον πολιτικό λόγο, ακόμη καί άν ποεριγράφουν απόλυτα το αντικείμενο της ύβρης,  θεώρησα πως τα ντοκουμέντα που παρατίθενται στο κάτωθι άρθρο το καθιστούν πολύ σημαντικό, καί δεν θέλησα να το αλλάξω.

ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΟΜΟΝΑΡΧΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ (και αρκετούς ακόμη βέβαια…)
γιατί βρισκόμαστε στο απίστευτο εκείνο σημείο, όπου:
Οι απόγονοι των δολοφόνων του Ελληνισμού της Ανατολής να ομνύουν στη μνήμη των θυμάτων

Το ότι οι Νεοέλληνες έχουν κοντή μνήμη και ότι εύκολα μπορούν να τους δουλέψουν και να τους τουμπάρουν οι διάφοροι πονηροί και επιτήδειοι, το έχουν καταλάβει όλοι.  Ένας από τους τελευταίους που το πήρε είδηση είναι ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής, που τελευταία οσμίστηκε ψαχνό και σαν κοράκι όρμησε πάνω στον προσφυγικό ελληνισμό.
Τολμά να σκυλεύει στην προσφυγική Μνήμη αυτός που είναι ένας από τους κυριότερους πολιτικούς κληρονόμους των δολοφόνων του Λαϊκού Κόμματος, της μοναρχίας και του Ιωάννη Μεταξά:
-που δεν έστειλαν ούτε μια σφαίρα στους Πόντιους αντάρτες όταν έδιναν τον τίμιο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα,
-που απαγόρευσαν τους Ίωνες να εξοπλιστούν, να δημιουργήσουν ντόπιο μικρασιατικό στρατό και να κηρύξουν την Ανεξαρτησία της Ιωνίας και εν τέλει
-τους παρέδωσαν συνειδητά στο σπαθί των τσετών του Μουσταφά Κεμάλ πασά..
Αυτών -δηλαδή του Ιωάννη Μεταξά και της φασιστικής του συμμορίας – που το 1938 μετωνόμασαν την Οδό Αποστόλου Παύλου στη Θεσσαλονίκη των προσφύγων-θυμάτων του Μουσταφά Κεμάλ  σε Οδό Κεμάλ Ατατούρκ
Τολμάει ακόμα να μιλάει για τα θύματά μας από το σταλινισμό συνεπικουρούμενος από τον άλλο αλήτη, τον Μάκη Μαϊλη. Μόνο που δεν λέει ότι στο στόχαστρο του σταλινισμού βρέθηκαν πρώτα οι Πόντιοι μαζί με τους ελλαδίτες κομμουνιστές, ότι καταστράφηκε η σοβιετική ελληνική κοινωνία.
Μόνο που θυμήθηκε πολύ αργά και αυτή τη μεγάλη τραγωδία του νεότερου ελληνισμού!!!!!
Αποσιωπά συνειδητά το γεγονός ότι ο δικός του Πατερούλης, ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς που μάλλον έτρεφε μεγάλη συμπάθεια για τον Στάλιν,  είχε απαγορεύσει την είσοδο των καταδιωγμένων Ελλήνων από τον Στάλιν στην Ελλάδα. Μόνο όταν απελάθηκαν 25.000 γυναικόπαιδα το 1938-39 αναγκάστηκε να τα δεχτεί. Ότι τους είχε υπό επιτήρηση ως ύποπτους εθνικών φρονημάτων…
Και ότι αργότερα, το 1949, όταν ο Στάλιν εκτόπισε τους Έλληνες του Καυκάσου στην Κεντρική Ασία, η φιλάνθρωπη ακροδεξιά εμφυλιοπολεμική κυβέρνηση δεν έπραξε τίποτα σοβαρό για την υποστήριξή τους. Αντίθετα, μια από τις φιλάνθρωπες ιδέες που ρίχτηκαν τότε ήταν να μεταφερθούν οι εκτοπισμένοι στηνΚεντρική Ασία στο υπό γαλλική κυριαρχία Μαρόκο για …. να σωθούν.
ΚΑΤΩ  ΛΟΙΠΟΝ  ΤΑ  ΧΕΡΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ   ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ  ΚΑΙ  ΠΟΝΤΙΟΥΣ
ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ “ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ” ΚΑΙ
ΕΞΑΠΟΛΥΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ
ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΓΚΡΟΜ…
   .  
 Δείτε τα σχετικά:

-Μικρασιατική Καταστροφή: ένα έγκλημα της Δεξιάς

-88 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή
-Σφαγή της Σμύρνης: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
-Το ύστατο “ΟΧΙ” ενός μικρού ανθρώπου…
-Κεμάλ Ατατούρκ, ο δολοφόνος!
.

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ:

.

ΝΑ  ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΤΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΤΩΝ  ΜΟΝΑΡΧΙΚΩΝ-ΜΕΤΑΞΙΚΩΝ  ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

.

ΚΑΙ….. ΟΙ  ΣΩΤΗΡΕΣ  ΤΗΣ  ΤΟΥΡΚΙΑΣ

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


 
http://pontosandaristera.wordpress.com/2012/06/12/mihaloliakos-huligan/#more-13962

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου