Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Oι "λεβέντες" έκαναν καί πάλι το καθήκον τους απέναντι στο έθνος

Οι μαχαιροβγάλτες του Μιχαλολιάκου κάνουν πρόβα σε "άπλυτυς" Πακιστανούς...προς το παρών!  Όλοι οι υπόλοιποι 'άπλυτοι" περιμένουμε υπομονετικά την σειρά μας...
Έτσι μπράβο...ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ η Ελλάδα από το ξεφτισμένο γαλανόλευκο καί να ανατείλει μιά Χιτλερική Αυγή με φόντο αίμα κατακόκκινο καί μαύρες σβάστικες...!
ΝΕΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Τους ρώτησαν την εθνικότητά τους και τους μαχαίρωσαν

Τους ρώτησαν την εθνικότητά τους και τους μαχαίρωσαν
Επίθεση με μαχαίρια δέχτηκαν, στις 9.30 χθες το βράδυ τρεις Πακιστανοί, πίσω απο το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στη Μεταμόρφωση Αττικής
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που προκύπτουν από τις μαρτυρίες των θυμάτων, οι τρεις αλλοδαποί βάδιζαν στο δρόμο, όταν σταμάτησαν δίπλα τους ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα και δύο άγνωστοι τους ρώτησαν τι εθνικότητας είναι. Όταν αυτοί απάντησαν, οι άγνωστοι τους χτύπησαν και τραυμάτισαν με μαχαίρια τους δύο, έναν στο χέρι και έναν στο στήθος. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν στα οχήματα και εξαφανίστηκαν.
Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ τρίτος έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, προκειμένου να διευκρινιστεί ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών οι οποίοι αναζητούνται. (!!!!! - τί λέτε βρε παιδιά...)
 http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112926049

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου