Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

EΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ - ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ : 0-1

Την βαρύγδουπη ανάλυση της κας Γαίτάνη την ακούσαμε. Της τό΄λεγαν οι φίλες της, μήν την ξυρίζεις Ιωάννα μου  το κάρα σου σύριζα, θα πάρει το μυαλό σου αέρα! Δεν τις άκουσε! ΄Οσο γιά τον ΣΥΡΙΖΑ, το πρώτο Κόμμα κατά τις δημοσκοπήσεις, τι άλλο να πούμε εμείς, ο σοφός λαός το έχει ήδη πεί, όπως πάντα, καλύτερα:  
θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει! 

Όταν είσαι κόμμα γαλουχημένο στο 3.5%, καί 35% να θέλει να σου δώσει ο λαός, εσύ θα πάλι μονος σου θα σκουντουφλάς,  το 3.5% πάντα θα σε ακολουθεί. 

Στους δρόμους θα γυρνάς τους ίδιους. Σκοπιά στα Σκόπια το άγαλμα του Τίτο θα φυλάς. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς· και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ' ασπρίζεις, όσο κι΄άν το μισό σου το κρανία σύριζα σαν την Γαϊτάνη το ξυρίζεις.

Πάντα στην Βουλή αυτή θα φθάνεις. Για κυβέρνηση -- μη ελπίζεις -- δεν έχει πλοίο για σε (ούτε Αιγαίο έχει στα Σκόπια) δεν έχει οδό, στο πάρκιγκ κολλήσαμε. Ετσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ στην κώχη τούτη της Ευρώπης την μικρή, ούτε Λούλα ούτε Τσάβες, ούτε κάν Αρχεντίνα (ντόντ κράϊ φορ μή) δεν σε ξεπλένει...μ΄αυτά καί μ΄αυτά...σ' όλην την γή τα χάλασες!
ΜΗΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου