Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η χαρά δεν μας αφήνει

Μετά τα Μολοτώφια πολιτιστικά κέντρα, έρχεται τώρα καί άλλο ξεκαθάρισμα του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες ώστε σταδιακά να επανακτήσει ο ελληνικός λαός την περιουσία του», τόνισε ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του κόμματος Δημήτρης Βίτσας. 

Κρύψτε καί κάτι βρε παιδιά...όλο καί να προσπαθεί η Κουμουνδούρου να βάλει το καπάκι, αλλά πού αυτοί!...ένας ένας την πετάει την ιδέα του...θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει...όλα στην φόρα τα βγάζουν!

«Αν στην περιουσία του ελληνικού λαού περιλαμβάνεται και το λιμάνι της Cosco, τότε και αυτό θα το πάρουμε πίσω», δήλωσε ο κ. Βίτσας.

Ξεχάσατε καί την Ολυμπιακή βρε παιδιά! 

«Εμείς (ο ΣΥΡΙΖΑ) θα πάρουμε τα μέτρα και, στο βαθμό που είναι αυτό αναγκαίο - γιατί το λέμε σαν να είναι το πιο τρομερό πράγμα στον κόσμο - στο βαθμό της αξιοποίησης, βεβαίως και το λιμάνι του Πειραιά θα επανακτηθεί από την κοινωνία και το Δημόσιο. Οι επικοινωνίες θέλουμε να είναι υπό κοινωνικό έλεγχο και δημόσιο έλεγχο, άρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και τον ΟΤΕ πίσω. Και στη ΔΕΗ θα το κάνουμε»

Καί το "Ελληνικόν Μονοπώλιον"...σπίρτα, αλάτι, κοκ, τι θα γίνει, δεν θα το επανασυστήσετε; Εδώ σοβάρεψαν τα πράγματα...με τόσες υποσχέσεις, άν θέλεις να προσλάβεις άλλους 150 χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους, με ημίμετρα δουλειά δεν γίνεται! Ο Έλληνας, είπαμε, γραφείο θέλει, και σφραγίδα! Καί κόμμα καί κομματάρχη να του προσφέρει θέση στο δημόσιο. Όχι μόνον γιά τον γυιό, αλλά καί γιά την ανηψιά! Καί αφού ο παλιός δικομματιμός παραιτήθηκε από το άθλημα (προσωρινά έστω, καί κάτω από την αυστηρή πίεση των κακών των ξένων που μόνον το κακό καί την υποταγή μας θέλουν),  ο  ΣΥΡΙΖΑ εδώ είναι γιά να προσφέρει την ομπρέλα. Καί τον οδικό χάρτη. Επιστροφή στο Μέλλον, λοιπόν, ή αλλιώς, πίσω, πίσω στο βουκολικό καί ειδυλλιακό παρελθόν με τα γάργαρα νερά καί τις θεσούλες μας, την διαφθορούλα μας, τα ταξειδάκια μας σε μέρη εξωτικά με διακοποδάνεια καί κάρτες πλαστικές, τότε που οι Ρωσσία ήταν η χώρα εξαγωγής πορνών καί το Αλβανός τουρίστας ήταν το πιό σύντομο Ελληνικό ανέκδοτο.  

Ο Τσίπρας θα μας βρεί δουλειά στο δημόσιο καί θα αναπτύξει τους πολιτιστικούς μας ορίζοντες μέσα από κατειλλημένα στέκια παραγωγής μολότωφ, ο Μιχαλολιάκος καί τα αιμοσταγή μαχαιροβγάλτικα μπραβάκια του θα διώξουν ή θα σφάξουν τους μετανάστες καί ο Καμένος θα μας απελευθερώσει από τους Ευρωπαίους επιτρόπους καί ελεγκτές- τιμητές του Ρωμαίϊκου μπάχαλου. Στην αντίπερα υπάρχει φυσικά καί ο Μπενιζέλος με την γκρούπα του να υπεραμύνεται σε μετερίζια λιστών Λαγκαρντικών καί ληστών φοροκλεπτών με  γιαταγάνια - φλασάκια καί στικάκια, καί ο Αντώνης ο "Αντιμνημονιακός" που ακολουθώντας το παράδειγμα του ταξειδιώτη Χότζα τρώει τώρα τις καρπουζόφλουδες επάνω στις οποίες ανερυθριάστως αφόδευε πέρισυ. 

Το παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι πως δύο από τα μεγαλύτερα μυαλά της ανθρωπότητας είναι Έλληνες καί συνεργάζονται επάνω στην Ολοκληρωμένη Θεωρία του Χάους, άλλως θεωρία του απόλυτου Μπάχαλου.

Μέχρι να την ολοκληρώσουν θα βρεθούν καί τα πετρέλαια.

Καλά πάμε! 

Μ.Η.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου