Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Μπόλαρης: Το κατεστημένο της Θεσσαλονίκης ευθύνεται για το φαινόμενο Ψωμιάδη

pheme.gr 
07/01/2013 - 17:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ


Βολές κατά του πολιτικού, οικονομικού και εκκλησιαστικού κατεστημένου της Θεσσαλονίκης, εξαπέλυσε ο βουλευτής κ. Μάρκος Μπόλαρης, υπογραμμίζοντας ότι "επί χρόνια προσποιούνταν ότι δεν έβλεπε"!

Με αφορμή την έκπτωση του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη από το αξίωμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Μπόλαρης, ο οποίος είχε διεκδικήσει το χρίσμα για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ, επιρρίπτει ευθύνες στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για την κωλυσιεργία που επέδειξαν στην εμπλοκή του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη με τη δικαιοσύνη.

"Η εντιμότητα, η επιμονή και το θάρρος ενός υπαλλήλου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή και της δημοσιογραφικής έρευνας, οδήγησαν στη δικαιοσύνη μια από τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο κ. Ψωμιάδης", επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Σερρών και πρώην υπουργός.

"Η ευθυκρισία και το ήθος των δικαστών οδήγησε σε κάθαρση μια υπόθεση, για την οποία το πολιτικό, οικονομικό και εκκλησιαστικό κατεστημένο της Θεσσαλονίκης επί χρόνια προσποιούνταν ότι δεν έβλεπε", προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Καταλήγοντας ο κ. Μπόλαρης σημειώνει με νόημα: "Ο διορισμένος από τον κ. Σαμαρά στις πρόσφατες εθνικές εκλογές ως υπεύθυνος προεκλογικής εκστρατείας για τη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης έπαψε να είναι Περιφερειάρχης όχι γιατί η παράταξή του αποφάσισε κάθαρση, αλλά εξ αιτίας της δικαστικής απόφασης για παράβαση καθήκοντος".

Σε ό,τι αφορά, πάντως τον νέο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ο κ. Μπόλαρης διαβεβαιώνει ότι θα συμβάλλει εποικοδομητικά στο έργο του, "προκειμένου να αποκοπούμε από τις παθογένειες και την αναποτελεσματικότητα του παρελθόντος".


http://www.pheme.gr/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%88%CF%89%CE%BC%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου