Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ένας Δράκος οδηγός σχολικού λεωφορείου στην Κόρινθο


Ναζί εγκληματίας, με όπλα, ρόπαλα καί σουγιάδες, οδηγός σχολικού λεωφορείου!
Στις 5 Φεβρουαρίου 2013 στο κέντρο της Αθήνας συλλαμβανονται απο μπατσους μετα απο τυχαιο ελεγχο στο ι.χ τους δυο χρυσαυγιτες απο την Κόρινθο, ο ενας απο αυτους ειναι ο Δρακος Παναγιωτης.
Ο Δρακος, δεξί χέρι του Ναζί βουλευτή Μπουκουρα, ειχε μεσα στο ι.χ του την ημέρα της σύλληψής του ένα πιστόλι τύπου Ζastava με τέσσερις σφαίρες, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη. Την επομενη μερα η αστυνομία έδωσε τις φωτογραφίες τους στα μμε με την αιτιολογία πως 
«Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των παραπάνω ατόμων πραγματοποιείται επειδή ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση από Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων» .
Τα λόγια της Αστυνομίας λόγια, όμως σήμερα, 4 μολις μήνες μετα την σύλληψη του, ο οπλοφορών Ναζί Δράκος ειναι ελεύθερος καί συνεχίζει να δουλεύει στα ΚΤΕΛ Κορινθίας μεταφέροντας μαθητές γυμνασίου και δημοτικού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου