Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΕΛΑΜΨΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!...δροσίστηκε η τοκογλυφία, η παραβατικότητα καί η διαφθορά.

Δέν χρειάζεται "να καεί να καεί" το πορνείο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης...καίγεται και μόνη της!

Μπουρλότο έγινε καί πάλι η Ελληνική δικαιοσύνη. Στο πύρ της φθοράς καί της απαξίωσης διάλεξαν να στείλουν εαυτόν οι ανεξάρτητοι (από την Δικαιοσύνη) κκ Δικαστές στην πόλη του Παπαγεωργόπουλου και των αδελφών Ψωμιάδη.
Περιχαρής ο αρχηγός της συμμορίας τοκογλυφίας που κηρύχθηκε "αθώος για την πράξη της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, όπως και για αυτήν της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος)" καί στάλθηκε ελέυθερος με αναστολή στο σπίτι καί στην οικογένειά του.  Διαβάζουμε στο Κέρδος πως "ο πρόεδρος του δικαστηρίου, πρόεδρος Εφετών Γιώργος Αποστολάκης, αναλύοντας το σκεπτικό της απόφασής του, τόνισε ότι η ασκηθείσα δίωξη για το συγκεκριμένο αδίκημα «υπήρξε απαρχής αβάσιμη από νομική βάση»".
Η λεπτομέρεια που μας ξεφεύγει είναι πως αφού οι τρείς μάρτυρες κατηγορίας (τα θύματα της τοκογλυφικής μαφιόζικης σπείρας), ανακάλεσαν όλες τους τις καταθέσεις και (προφανώς εκβιαζόμενοι και επαπειλούμενοι με την ζωή τους, των παιδιών καί των οικείων τους), έκαναν γαργάρα και ανεκάλεσαν, τώρα αναμένεται να τους καλέσει η δικαιοσύνη με την κατηγορία της ψευδορκίας!!!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΆΒΟ! Η ομερτά να προστατευθεί, κι το Ρωμαϊικο άς πάει στο πύρ παρανάλλωμα.
Την ίδια μέρα, παρεπιπτώντως, ανακοινώθηκε και η αθώωση των τριών υπαλλήλων του Υπουργείου Γεωργίας, που εκβίαζαν τους κτηνοτρ'οφους γιά να πάρουν μίζα 12000 καί 30 χιλιάδων ώστε να τους δώσουν πιστοποιητικό σφαγής των άρρωστων ζώων τους (καί να μπορέσουν έτσι να λάβουν τια νόμιμες αποζημιώσεις τους). 
Οι Υπάλληλοι θεώρησαν αυτονόητο δικαίωμά τους το να βάλουν χέρι στις αποζημιώσεις, άρα και να είναι μέτοχοι στα κέρδη της ιδιωτικής επιχείρησης αλλά χωρίς τα βάσανα του ιδιώτη καί με την κατοχύρωση της μονιμότητας του ΔΥ. Το δικαστήριο συμφώνησε μαζί τους...και τους έστειλε στο σπίτι τους με αναστολή, καί ντά ντά το άτακτο παιδάκι...μήν το ξανακάνεις και φωνάζουν μετά οι εσπέριοι γιά παραβατικούς καί επίορκους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου