Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«Βέτο» του ΠΑΣΟΚ στην πρόταση της ΔΗΜΑΡ για Μπόλαρη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΤΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10:46 |

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης προτείνεται από τη ΔΗΜΑΡ για την περ. Κεντρικής Μακεδονίας αλλά δεν τον θέλει το ΠΑΣΟΚ.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Βέτο» του ΠΑΣΟΚ στην πρόταση της ΔΗΜΑΡ για Μπόλαρη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Χωρίς συμφωνία για το πρόσωπο που θα μπορούσε να ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με τη στήριξη όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, έληξε η συνάντηση αντιπροσωπειών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στη Θεσσαλονίκη.

Οπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησαν ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, Χρόνης Μακρίδης, και ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, οι οποίοι τόνισαν πως δεν έχουν πρόβλημα να υποδειχθεί πρόσωπο από τη ΔΗΜΑΡ ή εκτός των δύο κομμάτων, για τη θέση του υποψηφίου περιφερειάρχη, αλλά δεν αποδέχονται τον Μάρκο Μπόλαρη, που είναι, πλέον, εκτός ΠΑΣΟΚ.

Από τη ΔΗΜΑΡ, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Δημητρακάς, ο γραμματέας του Περιφερειακού Γραφείου Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Σπίγγος, ο Βαγγέλης Ζορκάδης, μέλος της Εκτελεστική Επιτροπής, και ο επικεφαλής της παράταξης στο περιφερειακό συμβούλιο, Αδάμ Δράγας, είπαν ότι έχει επέλθει προσέγγιση με την παράταξη του Μάρκου Μπόλαρη και θεωρούν νικηφόρα την υποψηφιότητά του.

Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τις προσπάθειες για κοινή κάθοδο των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και σήμερα το απόγευμα θα έχει νέα συνάντηση με αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας των 58.

Στον σχεδιασμό του κόμματος είναι να γίνει μια συνάντηση αντιπροσωπειών δυνάμεων και κινήσεων της Κεντροαριστεράς στις αρχές της άλλης εβδομάδας, με σκοπό τη συγκρότηση μιας διευρυμένης περιφερειακής παράταξης και την υπογραφή της ιδρυτικής διακήρυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου