Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο Μπόλαρης με τα τερτίπια, τις μαϊμουδιές και τα κόλπα του έφερε την Ελλάδα στην καταστροφή

Πρετεντέρης, Πανίκας και Λιάπης. Μόνον ο Απόστολος ο Βαγγέλας καί ο Παπαγεωργόπουλος λείπουν γιά να συμπληρωθεί η απαρτία 
Ο Πρετεντέρης το λέέι...αλήθεια πρέπει να είναι! Ο Μπόλαρης καί οι όμοιοί του, με τα τερτίπια καλι τις μαϊμουδιές τους, έφεραν την Ελλάδα στην καταστροφή!!! 
Διαβάζουμε πως "ο Μπόλαρης επειδή ήθελε να τον υποστηρίξει η αντιπολίτευση για περιφερειάρχη αλλά την πάτησε...επειδή έψαχνε μια πιο σίγουρη καρέκλα...ο καθείς και τα κόλπα του. Αλλά όλα τα κόλπα μαζί δεν είναι παρά τα ίδια φτηνά τερτίπια που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή....!!!" 
Πέστα ρε Πρετεντέρη, να μην τα λέω εγώ, να μαθαίνει ο κόσμος!!! Αποκάλυψη στον λαό! Να πέσουν οι μάσκες, εδώ καί τώρα!!!

"...Αλλά πώς μπορούν...να αμφισβητούν μια συμφωνία επί μυριάδων θεμάτων που διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση επί μήνες; Μια συμφωνία που θεωρείται και από τους ίδιους συνολικά ωφέλιμη για τον τόπο;
Είναι, δυστυχώς, θέμα λογικής.
Πρετεντέρη, αυτό το λογικό πές το ξανά...δεν το κατάλαβα!

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Πολύδωρας σήκωσε σημαία για «τα χωράφια των Ελλήνων», η Τζάκρη επειδή δεν γουστάρει τον Βενιζέλο, ένας της ΝΔ (που μου διαφεύγει το όνομά του) επειδή του το είπε ο «πνευματικός» του, ο Μπόλαρης επειδή ήθελε να τον υποστηρίξει η αντιπολίτευση για περιφερειάρχη αλλά την πάτησε, ο Βουδούρης και ο Μιχελογιαννάκης επειδή έψαχναν μια πιο σίγουρη καρέκλα μετά τον Γ. Παπανδρέου κ.ο.κ.
Ο καθείς και τα κόλπα του. Αλλά όλα τα κόλπα μαζί δεν είναι παρά τα ίδια φτηνά τερτίπια που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή....Αυτά τα φτηνά τερτίπια, παλιά και καινούργια, βασίζονται στην ίδια μαϊμουδιά. Βαφτίζουν το ειδικό γενικό και το κλαδικό εθνικό.
Ετσι η ψηφοθηρία και το προσωπικό προάγονται προσχηματικά σε δημόσιο συμφέρον - ένα συμφέρον, όμως, όπως μόνο οι άμεσα ενδιαφερόμενοι το αντιλαμβάνονται.
Το γάλα, τα χωράφια, η αντιπάθεια στον Βενιζέλο, το βόλεμα, είναι ακριβώς η ίδια λογική ενός πολιτικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και στο Μνημόνιο.
Ελπίζαμε τουλάχιστον ότι θα βγει ωριμότερο. Και διαφορετικό." 


Έτσι είναι...Πρετεντέρη είσαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ τελικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου