Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μάρκος Μπόλαρης - Παρουσίαση κας Χρυσούλας Παλιαδέλη, υποψήφιας αντιπεριφερειάρχου Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμού "Συμμετέχω!"

Η ακαδημαϊκός και ευρωβουλευτής κα Χρυσούλα Παλιαδέλη είναι η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης "συμμετέχω". 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης για την Κεντρική Μακεδονία κ.Μάρκος Μπόλαρης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα, ευχαρίστησε την κα Παλιαδέλη για την "συστράτευσή της" στον αγώνα για μια περιφέρεια με ευρωπαϊκή προοπτική, λέγοντας πως η συμμετοχή της "σηματοδοτεί την αλλαγή ορίζοντα στις περιφερειακές πολιτικές και ταυτόχρονα την λήξη μιας λογικής που θεωρεί την Θεσσαλονίκη επαρχία της Αθήνας. Η πρόκληση είναι να συνειδητοποιήσουμε πως η Θεσσαλονίκη έχει τις δυνατότητες να γίνει πρωτεύουσα ευρωπαϊκής περιφέρειας", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλαρης, ενώ τόνισε πως "η κα Παλιαδέλη δεν είναι μόνο μια προσωπικότητα διεθνώς αναγνωρισμένη για το επιστημονικό της έργο, αλλά και ένας άνθρωπος που ως ευρωβουλευτής έχει δουλέψει τα τελευταία χρόνια με συνέπεια και εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την γνώση της ευρωπαϊκής διάστασης, των ευρωπαϊκών δυνατοτήτων και των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, μπορεί να συμβολίσει αυτή την αλλαγή του ορίζοντα".

Η κα Παλιαδέλη ευχαρίστησε τον κ. Μπόλαρη για την πρότασή του να συμμετάσχει στον συνδυασμό, μια πρόταση που όπως είπε ήταν "κεραυνός εν αιθρία", καθώς ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από το ευρωκοινοβούλιο και να ιδιωτεύσει και δήλωσε ότι θα είναι ευτυχής να μπορέσει να μεταφέρει την εμπειρία που έχει αποκτήσει από τη θητεία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Καταλήγοντας, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης δήλωσε πως συμμερίζεται την άποψη του κ. Μπόλαρη ότι το μέλλον της Ευρώπης είναι στις περιφέρειές της και εξέφρασε την πεποίθηση ότι "με συνεργασία θα καταφέρουμε πολλά και θα αναδείξουμε τα προσόντα της Κεντρικής Μακεδονίας. Έτσι θα είμαστε περήφανοι όχι μόνο για το παρελθόν αλλά και για το μέλλον του τόπου μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου