Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Γιατί κρύβεται ο Τζίτζι και δεν μας μιλά, πατέρα;

Το Περιφερειακό θέατρο σκιών Κεντρικής Μακεδονίας καλά κρατεί. Οι τίτλοι της θιάσου φαρσοκωμωδίας ενδεικτικοί:
  • «Ο Τζίτζι Αντάρτης!»
  • «Ο Τζίτζι εναντίον της πώλησης του Λιμανιού!»
  • «Ο Τζίτζι προκαλεί τον Ιωαννίδη σε τηλε-Μονομαχία!»
  • «Ο Τζίτζι Ζορρό!»…όχι, λάθος!…αυτό είναι από την προηγούμενη σαιζόν.
Πολιτικό παιδί του Π. Ψωμιάδη ο Τζίτζι, πνευματικοπαίδι του Γκλύξμπουργκ και υιοθετημένος υποτακτικός του Σαμαρά. Περιφερειάρχης  χρισμένος από τον Αντώνη (που άλλαξε τον Καλλικράτη φωτογραφικά για να μπορέσει να κάνει Περιφερειάρχη τον Τζίτζι, ενώ αυτό ρητά απαγορευόταν πρίν!). Ο διορισμένος αχυράνθρωπος παριστάνει τώρα τον «αντάρτη»!
Τσού ρε Μπούλη! Θα σου φύγει η καλτσοδέτα!
«Το δίδυμο Ιωαννίδη – Τζιτζικώστα», έγραφε προχθές Μακεδονίτικη εφημερίδα, «καλά κρατεί». Τι καλά!
Δίδυμο οι δίδυμοι! Δυό σταγόνες από το ίδιο ποτήρι, δυό ομογάλακτα τέκνα της Σαμαροπαράταξης, δυό στηρίγματα του κυβερνητικού διδύμου.
Ο δικομματισμός πέθανε.,,ΖΗΤΩ διδυμικός ΜΟΝΟ-μονοκομματισμός! «Μονά-ζυγά δικά μας», για τον Αντωνάκη.
Με το που παρέδωσαν τα ηνία στον Τζίτζι, η μηχανή δούλεψε ρολόϊ. Σε κάθε συνεδρίαση που η αντιπολίτευση ζητούσε συζήτηση επί θέματος, ο Τζίτζι κρυβόταν!
  • ΕΥΑΘ - ιδιωτικοποίηση νερού… «ΔΕΝ είμαστε αρμόδιοι!»
  • Ιδιωτικοποίηση Λιμανιού Θεσσαλονίκης… «ΔΕΝ είμαστε αρμόδιοι!»
  • Ιδιωτικοποίηση Αεροδρομίου «Μακεδονία»… «ΔΕΝ είμαστε αρμόδιοι!»
  • Εξόρυξη Χρυσού Χαλκιδικής-Κιλκίς-Σερρών…«ΔΕΝ είμαστε αρμόδιοι!». Το θέμα συζητήθηκε τελικά, μετά από συλλογή μιάς-μιάς των υπογραφών όλων των μελών της Περιφερειακής αντιπολίτευσης, αλλά και πάλι ο Τζίτζι αρνήθηκε να πάρει θέση : Η σιωπή είναι ΧΡΥ$Ο$!
Με αυτό τον τρόπο, με την μέθοδο του «μούγκα στην στρούγκα» στήριξε ο Τζίτζι την κυβερνητική πολιτική ακυρώνοντας έτσι τον θεσμό της Αιρετής Αυτοδιοίκησης και του ελέγχου πάνω στα καυτά ζητήματα που ταλανίζουν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Φτάσαμε στις εκλογές. Οι επικοινωνιολόγοι κάνουν καλά την δουλειά τους. Χαμόγελα, κομμωτήριο, λαϊφστάιλ, φρού φρού κι’ αρώματα, και αποφυγή σαν τον διάολο κουβέντας για το ψητό!
«Ψηφίστε τον, κορίτσια λαϊκά, γιατί είναι ωραίος, είναι γόνος οικογένειας βασιλοφρόνων, παιδί των βορείων προαστίων της Αθήνας, κολλεγιόπαις Κολλεγίου Αθηνών, σταλμένος  από το Ψυχικό να κυβερνήσει ΠΑΟΚτσίδες και άλλους βορεινούς Μac-ιθαγενείς!»
Είναι κι αντάρτης, καλέ! Προκαλεί τον έταιρο του κυβερνητικού διδύμου να μονομαχήσει σε «ντημπέητ» άμα λάχει! Μπράβο Τζίτζι! Μην κολλάς! Να ακούσει ο κόσμος και να αποφασίσει :
Τζίτζι ή Ξανθό; Κόκα Κόλα ή Πέψι Κόλα;
Στην πρώτη Ραδιοφωνική αντιπαράθεση υποψηφίων Περιφεριαρχών Κεντρικής Μακεδονίας, στο ραδιόφωνο του Άλφα, όλοι εμφανίστηκαν (έλειψε η κα Παυλίδου που μπέρδεψε την ώρα)…εκτός του Τζίτζι!
Πού το πάτε ρε το τζιτζί, στον λάκκο με τα κ/δάχτυλα!!! Τρελαθήκατε; Προστατεύστε το παιδί! Tης Καίτης επικοινωνιολόγοι και πολιτικοί μανατζερέοι εξ Αθηνών, τι πα να κάνετε! Κρύψτε το, κρύψτε το, το Τζιτζί, σε σαλόνια με κουρτίνες Γαλλικές και Πέρσικα χαλιά! Ένα αστείο έκανε ο Μπούλης και είπε για ντημπέητ με τον Ιωαννίδη, έλεος, όχι να το βάλετε, παιδί ευαίσθητο και άβγαλτο δίπλα στην Ανταρσύα και στον Μπόλαρη!
Είπαμε, φρού-φρού κι αρώματα, χαχά-χουχού, λάϊφστάιλ απολιτίκ, και μούγκα μην μας βγεί κουβέντα για τα δύσκολα, και φυσικά...ΚΡΥΦΤΟ!
...μέχρι να κλέψουμε τις εκλογές!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...του Λάτση και του Βαρδή Βαρδινογιάννη, του Χρυ$ού Χαλκιδικής και της Χρυσής Αυγής...και της Φράου Μέρκελ, άμα λάχει, ρε γαμώτο! Ναί! Ψηφίζουμε Τζίτζι, ψηφίζουμε Βούλα, ψηφίζουμε απολιτίκ ρεμούλα!

Το κουνούπι της Μακεδονίας.
http://tokounoupi.blog.com/2014/05/01/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%A4%CE%B6%CE%AF%CF%84%CE%B6%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BB/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου