Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Μπόλαρης: Θα ξεχάσουμε τα μαθηματικά με τέτοιους δημοσκόπους

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας μίλησε για στημένες δημοσκοπήσεις, ενώ επιτέθηκε και στον Απόστολο Τζιτζικώστα
09 Μαι 2014 - 17:26
Picture 0 for Μπόλαρης: Θα ξεχάσουμε τα μαθηματικά με τέτοιους δημοσκόπους
Για στημένες δημοσκοπήσεις και  δημοσκόπους που « θέλουν να ξεχάσουμε τα μαθηματικά που ξέρουμε» έκανε λόγο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη στον «Αθήνα 9.84».
Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση για τα προβλήματα στον τομέα της απασχόλησης στην Κ. Μακεδονία, επιτέθηκε στον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο κ. Τζιτζικώστας «αρνείται να μπει σε δημόσιο διάλογο και να δεχθεί κριτική για τα έργα του».
«Υπάρχει μια θεατρική παράσταση που έχει τα χαρακτηριστικά κοκορομαχίας ,μεταξύ δύο συνδυασμών που προέρχονται από την ίδια παράταξη και  εμφανίζονται ως δίπολο μόνο σε στημένες δημοσκοπήσεις.  Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας είχε ένα ποσοστό 25%, στην Κεντρική Μακεδονία. Οι δημοσκόποι θέλουν να ξεχάσουμε τα μαθηματικά που ξέρουμε και προσπαθούν να μας πείσουν ότι  οι δύο συνδυασμοί της ίδιας μήτρα, έχουν ποσοστό 45%. Αυτά, είναι μόνο στην φαντασία αυτών που στήνουν τα σενάρια. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.  Σε δέκα μέρες οι εναπομείναντες στις δημοσκοπήσεις θ’ αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να επιχειρούνται τέτοια πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπόλαρης.  
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, απαντώντας σ’ ερώτηση σχετικά με το πώς αντιμετωπίζονται τα προβλήματα των πολιτών της Κ. Μακεδονίας, κυρίως στον τομέα της απασχόλησης, τόνισε μεταξύ των άλλων πως «ο θεσμός της Περιφέρειας στήθηκε για ν’ αναπτυχθούν πολιτικές περιφερειακής ανάπτυξης, πράγμα το οποίο δεν έγινε μέχρι τώρα, καθώς η απερχόμενη διοίκηση κρυβόταν πίσω από τις αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας και ο κ. Τζιτζικώστας  δήλωνε αναρμόδιος».
Ο κ. Μπόλαρης υπογράμμισε πως «Η εφαρμογή πολιτικών περιφερειακής ανάπτυξης, ήταν  ένας  πρωταρχικός  στόχος που αγνοήθηκε από την απερχόμενη διοίκηση. Ο κ. Τζιτζικώστα  έπρεπε να κάνει έναν απολογισμό και να μπει σε ένα δημόσιο διάλογο και να δεχθεί την κριτική για το έργο του. Αντί αυτού, ο Τζιτζικώστας ο οποίος είναι  ένας υποψήφιος που τοποθετήθηκε στην διοίκηση της Περιφέρειας χωρίς να έχει πάρει ούτε μια ψήφο, αναφέρεται απαξιωτικά στις βουλευτικές ιδιότητες των συνυποψήφιων του. Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Θυμίζουμε στον κ. Τζιτζικώστα ότι είναι διορισμένος Περιφερειάρχης. Τοποθετήθηκε  με παρέμβαση Σαμαρά στην θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης  και στην συνέχεια πάλι με παρέμβαση Σαμαρά, πέρασε φωτογραφική τροπολογία στην βουλή, ώστε  να τοποθετηθεί στην θέση του περιφερειάρχη.  Το γεγονός αυτό του αφαιρεί το δικαίωμα να δηλώνει ανεξάρτητος, από την στιγμή που την θέση την οποία κατέλαβε, την οφείλει. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας,  στην προσπάθειά του να ενισχύσει την εικόνα του με τα χαρακτηριστικά του δήθεν ανεξάρτητου και αυτοδιοικητικού υποψηφίου, αναφέρεται σχεδόν απαξιωτικά στην βουλευτική ιδιότητα που κατέχουμε . Εγώ θέλω να πω, ότι ο κ. Τζιτζικώστας   πρέπει να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται σε ανθρώπους που με τον αγώνα τους και την στάση τους έχουν καταφέρει  να κερδίσουν την ψήφο των πολιτών. Καλό είναι λοιπόν να είναι πιο μετρημένος».  

http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=178326

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου